!!! Exkluzív eladó !!! Alacsonyabb ár

Műanyag Penge&1DB 1.5" Műanyag Kaparó Penge Autó Tisztítás Vinil Film Ablak Árnyalat Ragasztót Eltávolítani Eszközök Címke Eltávolítása Ragasztó

Kiárusítás
Alacsonyabb ár
Új gyűjtemények

Műanyag Penge&1DB 1.5" Műanyag Kaparó Penge Autó Tisztítás Vinil Film Ablak Árnyalat Ragasztót Eltávolítani Eszközök Címke Eltávolítása Ragasztó

Értékelés:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
m48827

Címkék: festék spray, ragasztó szál, nano spray autó, ragasztó csavar, rozsda, kabát, Autó, ragasztó piros, toll, folyékony rozsda.

Készleten
1 774 Ft

A termék Jellemzői: Műanyag Penge 100 Csomag kétélű Két szélét per penge 200 élek teljes Hajlítható, hogy megfeleljenek a felület lekapart Használja a legtöbb kaparó, Kompozit anyag, kaparja a legtöbb felületek, mobiltelefon javító eszköz.

Alkalmazás:

Ezek a szabványos méretű, dupla élű, műanyag penge illik a legtöbb pengét birtokosai.Ezeket fel lehet használni a kaparás, peeling, vagy tisztítás különböző anyagok, mint a porcelán, műanyag, műanyag, bőr, festett fém, üveg, gumi, csempe, kész fát, sőt még többet is.

"Akkor a hajó a rendelés 3 munkanapon belül az ellenőrzés után a fizetési, illetve a rendelés visszaigazolása.

"Igyekszünk mindig a legjobb, hogy a hajó, amilyen gyorsan csak lehet, arra az esetre, ha a késedelem, akkor szóljon előre.

"A tételek ár és / vagy a szállítási költséget nem tartalmazza import adók, vám, díjak, közvetítői díj, a vám, illetve bármilyen egyéb adók.

"A Vevő felelős minden olyan behozatali adó, vám, díjak, közvetítői díj, a vám, illetve bármilyen egyéb adók.

"Általában írunk alacsonyabb értéket, majd jelölje be a termékeket, mint a "Ajándékok" vagy a "Minta", hogy segítsen elkerülni, vagy alacsonyabb az adó díjat.

"Ha kell a teljes árat a szállítási számlát vagy számlát, pllet, ha a megrendelés.

1.El tudjuk fogadni, a különböző fizetési feltételek

2.Kérjük, hogy a befizetést követő 3 munkanapon belül a rendelést.

3. A Fizetés után megjelent, hogy erősítse meg a kézbesítést.

1 .A visszajelzések nagyon fontosak számunkra.ha tetszik az áru, illetve a szolgáltatás,Kérjük, adjon POZITÍV VISSZAJELZÉST, 5 CSILLAG.

2 .Ha bármilyen problémája van az áru, akkor kérjük lépjen VELÜNK KAPCSOLATBA, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás.Mi megpróbáljuk a lehető legjobban kezelni a problémát,ad kielégítő megoldást.

Köszönöm a lehetőséget!

Szép napot ;)

  • Elem Szélessége: 4.5cm
  • Modell Neve: EK-szerződés 81.
  • Elem Típusa: Folt Rozsda & Tar Folt Eltávolító
  • Külső Vizsgálati Tanúsítvány: ce
  • Származási ország: Kína
  • Különleges Funkciók: Autó wrap/autó matrica ragasztó eltávolítása
  • Elem Hossza: 11cm
  • Anyag Típusa: Műanyag
  • Elem Súlya: 50g
  • Márka Név: EKERSTYLING

Írd meg véleményed

Lehet is, mint!