!!! Exkluzív eladó !!! Alacsonyabb ár

Természetes Színű Test Hullám Sem Csipke Haj Paróka Brazil Remy Haj Teljes Géppel Készült Paróka A Frufru Ombre Színes HairWigs EUFÓRIA

Kiárusítás
Alacsonyabb ár
Új gyűjtemények

Természetes Színű Test Hullám Sem Csipke Haj Paróka Brazil Remy Haj Teljes Géppel Készült Paróka A Frufru Ombre Színes HairWigs EUFÓRIA

Értékelés:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
m49172

Címkék: 316 csipkével, paróka, a haj az emberi paróka, csipke olvad, elülső lace-paróka, csipke frint emberi haj paróka test hullám, arany gömb, shangke rövid paróka, kína csipke paróka, ombre emberi haj paróka eladó clearance, eufória hbo.

Készleten
10 582 Ft 19 240 Ft

Ombre Piros Burg Test Hullám Haj Paróka Brazil Remy Haj Teljes Géppel Készült Paróka A Frufru Szőke 27 Természetes Színű Paróka EUFÓRIA

GYIK

Q1. Miért a haj színe nem pontosan úgy, ahogy a kép mutatja?

A1. Különböző monitor különböző kijelző.Valamint a különböző időjárási körülmények között, könnyű, lehet, hogy ugyanazt a színt Nem.Egy kis szín különbség.

Q2. A haj lehet kiegyenesíteni, vagy hullámos?

A2. Kezeli a haja, mint a saját haj, használjon egy lapos vas/hajegyenesítőt vagy fogó, még akkor is, ha be van szerelve, de ahogy a saját hajaddal , soha ne használjon meleg eszközök túl gyakran, de nem haladja meg a 150 Celsius fok, mint akkor száraz a hajad, nem sokáig.

Q3. Lehet, festék, vagy színű a hajad?

A3. Igen, a haj lehet színes, a színes haj, javasoljuk, hogy befestette a haját, hogy még sötétebb színű, mivel a haj hosszabbítás, már feldolgozott színes, természetes színű, akkor csak a bleach színes 30#.Javasoljuk, hogy kérje meg a fodrász, hogy a festék a fájlokat, amit kap, a kívánt eredményt, színezés őket magad mindig magas kockázatot jelent, hogy nem jön ki az árnyékban akarod, ha nem tud elmenni egy szalonba, kérjük használjon jó minőségű hajfesték, valamint a vizsgálati mintát először.

Q4. Miért a haj hosszabbítás hogy gubanc?

A4-es. a haj hosszabbítás lesz kusza miatt szárazság, olaj & szennyeződés felhalmozódását, só, víz,klóros, nem fésülte a haját, napi, győződjön meg róla, hogy mossa & állapotban van a hajad, legalább egyszer egy héten, kétszer jobb.Használjon hidratáló csepp, vagy forduljon a stylist segítségét.

Q5. Miért a haj hosszabbítás vedlés?

A5. Ez normális, hogy a haj egy kis hajtását az első alkalom, hogy mossa ki.Mosd meg a haját a fésű, nedves a hajad, mielőtt ecset, kérjük használjon kondicionáló, hogy vigyázzon a hajad.A hajhullás oka lehet sok mindent, hő okozta károsodás a hajszárítók, a hajsütőt, valamint a flatirons, valamint a színezés, valamint fájlokat az összes eredmény, a törés.

6. kérdés. Hogyan kell vigyázni a hajad?

A6. Kezeli a haja, mint a saját haj, használjon jó minőségű sampon, kondicionáló termékek.Légkondicionálás a haj nagyon fontos, hogy tartsa puha kezelhető, így használja, hagyja a klímaberendezések, akkor is használhatja termékek, mint a gél, hajlakk, hogy tartsa a fürtjei a helyükön, de győződjön meg róla, hogy mossa meg a haját, nem hagyhatjuk, hogy ezek a termékek hosszú ideig.

Q7. Mennyi ideig tart a haj utolsó?

A7. A haja az nagyon hosszú idő, attól függően, hogy hogyan fenntartása, kezelni, mint a saját haj, nagyon vigyázzon, mert ez tovább tart, mint kellene.Sok haj kiterjesztések inkább Brazil, vagy Indiai haj, mert gyönyörű, feldolgozatlan, ami tovább tart, mint bármely más haj.

Q8.Hogyan mondd meg emberi haj, illetve a szintetikus haj?

A8-as. Emberi haj természetes fehérje, könnyű mondani, égő, illatos, emberi haj hamu lesz, amely eltűnik, miután csípés, emberi haj illata undorító, mutasd meg a fehér füst, amikor égő.Szintetikus haj lesz ragacsos labda után égő, megmutatja vissza füst, sőt, emberi haj, lehet, hogy pár szürke, osztott vége, ez normális jelenség, nem egy minőségi probléma.

 • Név: Teljes Géppel Készült Paróka
 • Haja Színe: 1B-27,1 B-30,1 B-BURG,Természetes
 • Származás: KN - (Eredetű)
 • Sapka Mérete: Átlagos Mérete
 • Megfelelő Haldokló Színek: Sötétebb Szín, Csak
 • Haj súlya: 150G-275G
 • Haj hossza: 16-28inches
 • Márka Név: EUFÓRIA
 • Emberi Haj Típus: A Brazil Haj
 • Anyag Osztály: Remy Haj
 • Haj Anyaga: 9A Remy 100% Emberi Haj
 • Textúra: Hullámos

Írd meg véleményed

Lehet is, mint!