!!! Exkluzív eladó !!! Alacsonyabb ár

Fordítás Fejhallgató 33 Nyelvekre Lefordítani Vezeték Nélküli Smart Hang Fordító Bluetooth Headset Fordítók

Kiárusítás
Alacsonyabb ár
Új gyűjtemények

Fordítás Fejhallgató 33 Nyelvekre Lefordítani Vezeték Nélküli Smart Hang Fordító Bluetooth Headset Fordítók

Értékelés:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
m49181

Címkék: mi fordító, találkozz, indiai fordító, portabl okos tolmács, cafago, fordító szövegek, Német nyelv, hordozható fordító, bluetooth fülhallgató f9, M15 TWS.

Készleten
11 373 Ft

Termék Részletek

A Bluetooth szabvány: bluetooth 5.0

Töltési Idő: 1 óra

Fülhallgató akkumulátor kapacitás: 90mah

Zene lejátszási idő: 4-5 óra

Készenléti Idő: 120 óra

Töltési Vonal: mcro usb-jack

Hatótávolság: 10 méter

Funkció: zene lejátszás, mic hívás funkció, intelligens fordítás

Támogató Nyelvek: 33 Nyelven u200bu200bMutual Fordítás, de Kínában Csak a Támogatást a Kínai-angol Kölcsönös Fordítás (angol / Usa / gb / ca / u200bu200bau, Japán, koreai, orosz, francia, Thai, német, olasz, arab, spanyol / es / usa, dán, svéd, finn, holland, török, portugál / pg / br, cseh, magyar, lengyel, hindi, indonéz, román, görög, szlovák, héber, kínai kantoni, nem csak a tiszta kínai más nyelven, más nyelvek u200bu200bcan is fordítani minden más (például: német, orosz, orosz-francia, világszerte).

Részei: 1db Fülhallgató, Töltő Sort, Kézi.

A világ első fordítás fülhallgató

Nyelv fedezte fel!Támogatás 33 nyelven, spike a magyar piacra, az alkalmazás által vezérelt fordítási gép, több funkciót!Létrehozhat egy beszélgetés ablak, valós idejű fordítás, többnyelvű fordítás minden egyéb, megtörve az egyetlen Kínai-Angol fordítás a hiba!

Jelenleg támogatja 33 kölcsönös fordítási nyelvek, de kínában csak a támogatást a kínai-angol kölcsönös fordítás (angol / usa / gb / ca / u200bu200bau, japán, koreai, orosz, francia, thai, német, olasz, arab, spanyol / es / usa, dán, svéd, finn, holland, török, portugál, cseh, magyar, lengyel, Hindi, Indonéz, román, görög, szlovák, héber, Kínai, illetve Kantoni Nem csak tiszta Kínai más nyelven, más nyelvek u200bu200bas hát lehet fordítani minden más (például: német, orosz, orosz-francia, világszerte).

Megjegyzés: Nem csak a tiszta Kínai más nyelvek, más nyelvek u200bu200bcan is fordítani egymásnak.Például: német, orosz, orosz-francia, Világszerte

Letöltés peiko app, élvezze az út fordítás, hívás, update ota okos.

A tartalom beszél a telefonon, majd játszott egymással.A másik, a szó fordítását, közvetlenül peiko fejhallgató után fordítás.Ha mindkét ember peiko fejhallgató, csak érintse meg a headset, hogy hallja a hangot a hang után, a rendszer automatikusan lefordítja a szót a másik fülhallgató.

1. A navigációs mód: A fülhallgató automatikusan megkapja majd a fordítás az üzenet (ha kér irányba, az információk automatikusan lefordított, s dobták a fülhallgató).Kültéri használatra, kézi üzemmód javasolt.

2. Manuális mód: Érintse meg bárhol a képernyőn, hogy megkapja majd a fordítás az üzenetet, a telefon mcrophone, amilyen közel csak lehetséges, hogy a hang forrását.Tartsa a fejhallgató hangerő-szabályozó gombot beszélni, engedje meg, hogy fordítani, s dobták a telefon hangszóró.

3. instand fordítási mód: érintse meg, hogy hozzon létre egy beszélgetés vagy scran a qr-kód a peiko alkalmazás számára, hogy beállítása a távoli chat.

  • Típus: Hang Fordítás
  • Stílus: Hordozható
  • Beviteli Nyelv: angol
  • Képernyő: No
  • Kimeneti Nyelvi: angol
  • Márka Név: Eshowee
  • Származás: KN - (Eredetű)

2020-11-24 Just what I expected, it works perfectly, the directions of the very clear manual. Quick and timely seller response, thanks excellent product.
5/ 5 stars
Írd meg véleményed

Lehet is, mint!