!!! Exkluzív eladó !!! Alacsonyabb ár

Autó Auto Szélvédő, Szélvédő Javító Eszköz DIY Készlet Üveg Chip&Crack-Visszaállítás Pin-Szedés + Penge + Gyógyítható Film

Kiárusítás
Alacsonyabb ár
Új gyűjtemények

Autó Auto Szélvédő, Szélvédő Javító Eszköz DIY Készlet Üveg Chip&Crack-Visszaállítás Pin-Szedés + Penge + Gyógyítható Film

Értékelés:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
m50217

Címkék: mém pin, kitűző, lámpa mini köröm, szárító köröm, lámpa köröm uv, lámpa uv, gél hordozható lámpa, a halál zománc pin, lámpa led-es uv köröm, bross koponya.

Készleten
998 Ft 1 297 Ft

Tétel Adatok:

*100% vadonatúj, jó minőségű,

*Elem típusa: töltőanyagok, ragasztók, tömítőanyagok hulladékai

*Funkció: autó üveg karbantartó eszköz

*Anyag: műanyag -, gumifeldolgozó

Használja a következő lépéseket

*Tisztítsa meg a periférián a törött üveg.A régi seb lehet tisztítani a fültisztító pálcikát csepp javítási megoldás.Nem lehet maradék nedvesség, foltok.

*Keresse meg az injekciós port a sérült helyen, majd távolítsa el a törött üveg, egy pick-up tű.

*Vágott a hosszú megszilárdult film szerint a törött hossza (szélesség nem vágja annak érdekében, hogy a repedések nem teljesen fedett)

*Pont a javítás folyadék végig a repedés, törés, majd fedjük le gyorsan a gyógyító film, a hely, a repedés a közepén, a gyógyító film teljesen.

*A buborékok között, az üveg, a gyógyító film extrudált.Az egész gyógyító film teljesen tartani a poharat, amelyet a javítás folyadék.A teljes javítási folyamatot kell tartani a gyógyító film ingatlan ingyenes a levegő.

*Csepp, egy csepp folyadék a tapadókorong, majd nyomja meg a nehéz közepén a repedés tartani 1 percig, úgy, hogy a tapadókorong a gyógyító film csatlakozott [a tapadókorong lehetőleg található az olajra].

*Húzza meg a tapadókorong fel a mutatóujját [ügyeljen arra, hogy ne húzd ki] értékre, nehogy a kipufogógáz buborékok több mint 2-3 perc.

*Ebben az időszakban, a buborékok továbbra is vegye ki.Egyszer csak a buborékok extrudált a gyógyító film, az ügynök buborékok továbbra is húzta.

*Légy türelmes megváltoztatni álláspontját, majd húzza fel többször, amíg nincsenek repedések, amelyek nincsenek fekete pontok és repedések lassan elenyészik.A repedéseket észleltek szögben 10.45 fok után eltűnt a fekete pontok gyorsan haladt felé, a balek emelési helyzetben.

*Egy tollal, igazítsa a repedés a kocsi felé, a repedés a közepén, a crack, hogy a tetején a crack (felhívjuk a figyelmet, hogy csak mérsékelten), a fekete pontok a repedés tovább lemerült, a folyékony permeációs fokozódni fog, de a repedés tovább sótalan, majd eltűnt.Az üveg volt megfigyelhető szögben 12.45 fok, míg a crack eltűnt, akkor gyógyítható, ha gyógyítható, nem javítható, újra.

*Tartsa meg a gyógyító film hatálya alá tartozó, a crack, majd a nap 10-30 perc, vagy használja az ultraibolya lámpa helyett a gyógyító, amíg gyógyítására.

*Tépje le a gyógyító film össze a felesleges gyanta javítás a vége.

*Légy óvatos:

A levegő nem merítették ki a permeációs nem ideális.Soha nem megszilárdulni előre.Ha megszilárdult, akkor nem lehet javítani, újra.

Ha van maradék köd, egy csepp kis javítás folyadék, mint lehetséges, a köd takarja a gyógyító film természetesen tartsák be, soha ne érjen semmit.Miután ultraibolya gyógyító, tépje le a gyógyító film, nem kaparja a pengét

A Csomag Tartalma:

1*Javítás Folyadék

1*Pin-Szedés

1* Gyógyítható Film

1*Javítás Penge

4*Tapadókorong

Megjegyzések:

1. Az igazi színe a tétel kissé eltérhetnek a kép látható a honlapon, sok tényezőtől függ, például a fényerőt a monitor, fény, fényesség.

2. Kérem, engedje meg, kis kézi mérés eltérés az adatok.


Írd meg véleményed

Lehet is, mint!