!!! Exkluzív eladó !!! Alacsonyabb ár

YIHUA 908D 60W Hordozható Termosztát forrasztópáka Öltöny, Digitális Kijelző, Állítható Termosztát Elektromos Hegesztő Javító Eszközök Készlet

Kiárusítás
Alacsonyabb ár
Új gyűjtemények

YIHUA 908D 60W Hordozható Termosztát forrasztópáka Öltöny, Digitális Kijelző, Állítható Termosztát Elektromos Hegesztő Javító Eszközök Készlet

Értékelés:
0%
4 / 5 ( 1 )
SKU
m50220

Címkék: solder tin, vas yihua, fegyvert yihua 850, forrasztani a drótot, solder yihua, állomás yihua, kifolyó yihua 850, a forrasztáshoz tin, volvo 850, vas forrasztani.

Készleten
6 795 Ft 7 550 Ft

YIHUA 908D 60W Hordozható Termosztát forrasztópáka Öltöny, Digitális Kijelző, Állítható Termosztát Elektromos Hegesztő Javító Eszközök Készlet tartalmaz: 1.Minden előnye, hogy a 908D 1.1 Hordozható antisztatikus fűtött vas,hőmérséklet-szabályozó segítségével a legújabb fejlett hőmérséklet-szabályozó áramkört, pontos hőmérséklet-szabályozás. 1.2 Fűtés core készült magas minőségű, tartós anyagból készült, hosszú élettartam. 1.3 Kezelni egy új, magas hőmérsékletű anyagok, illetve a környezetvédelmi, míg az acél cső kezelni, illetve hő növeli a hőmérséklet elszigetelten gyűrű , hatékonyan blokkolja a hőátadás, valamint javítja a használat után.Megmaradnak, azzal a kiegészítéssel, egy digitális LED kijelző, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül nyomon a hőmérséklet, így forrasztás a munka is könnyebbé válik. 2. Celsius/Fahrenheit Kijelzés Hőmérséklet Funkció: kielégíteni a piaci kereslet a különböző régiókban, a Vállalat célja, hőmérséklet kijelző módban van. 3. A forrasztópáka funkciók alvás funkció beállítható 10 perc, az őrizetlenül, nem pedig a használat után 10mins,akkor alvó üzemmódra vált, hogy megakadályozzák a forrasztás vas oxidációs, illetve terjesztheti ki forrasztás, vas fej élettartama megtartva, az energiatakarékosság, valamint a környezetvédelem.Specifikáció: Feszültség: AC 220V/50Hz Teljesítmény: 60W Hőmérséklet tartomány: 220 - 480C/F Csatlakozó Típusa: EU-Csatlakozó Működési hőmérséklet: 0 - 40C/F Tárolási hőmérséklet: - 20 - 80C/F Tároló hmidity: 35% - 45%

Kedves barátom:

Nagyon szépen köszönöm a látogatást, hogy a bolt!Mi mindent megteszünk, hogy önt!

Bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy megoldja, ne nyissa viták, Viták csak időpocsékolás。Köszönöm!

Körülbelül Senting

1:ne aggódj a szállítási sebesség, a boltban a termékek leltár!Miután megrendelését, akkor gondoskodjon szállítási időt!

2:akkor válassza ki a maga módján logisztikai!

Ha nincs különleges követelményeknek, akkor dönthet úgy, hogy a leggyorsabb módja, hogy hiszem, hogy a logisztika szállítás!

3:a szállítás Előtt, akkor ellenőrizze a címet, ha a cím tartozik, hogy a távoli területen, Mi lesz veled a kapcsolatot!

4:árunk nem tartalmazza az ár a vámok, távoli szállítási költségek

Arról, hogy a vámhatóság:

1:Miután a hajó,az árut általában 7 nap alatt elérjük a vámon!Foglalkozni vámügyi kérdések időben!

2:Ha kell egy számlát, akkor kérjük, hagyj üzenetet, majd hagyja az e-mail címét, majd meg kell küldeni a postafiók 8 órán belül!

3 :A termékek nem tartalmazzák a vámok.Ha az ország vám gyűjteni vámok, kérjük, vegye időben.Mi nem vállal felelősséget azért, ha az áru visszaszolgáltatásával vagy elpusztul, mert nincs azonnali fizetés vámok.Köszönöm, hogy megértesz.

  • Kimeneti Hőmérséklet: 90 ~ 480
  • Márka Név: AHOOJA
  • Bemeneti Voltagle: 220V
  • Kimeneti Teljesítmény: 60W
  • Méretek: 12*10*8
  • Modell Száma: YIHUA 908D
  • Hőmérséklet Stabilitás: +/- 5

2020-09-25 In the description it would be better to specify the length of the power cable, because the cable is short! And so all the gud! Sent back, made a refund!
4/ 5 stars
Írd meg véleményed

Lehet is, mint!